Om huset

Skelhave 3, Ærø.

Dette dejlige hus på Ærø ligger med skøn udsigt over marker og havet på nordsiden af øen. Huset ligger helt uforstyrret i Skelhave, hvor kun 5 andre huse og en gammel bindingsværksgård ligger – ca. 3 km fra Søby. Det er et helårshus, som egner sig fortræffeligt til at nyde alle årstidernes særkender.

 • Kanetur om vinteren – det smukke morænelandskab dækket af sne.
 • Forårets smukke marker og havørred på krogen.
 • Sommerens frodighed – på cykel- eller vandretur på hesteryg eller golfbanen. På havet eller stranden. Petanque til happyhour-tid og leg og grill i haven.
 • Efterårets gyldne farver – æbler, rodfrugter, hjemmesylt, marmelader og frygtindgydende græskar på terrassen, mens suppen koger på komfuret.

Indretning

Huset er 200 m2 med plads til otte personer. Køkkenet er et moderne spisekøkken, hvor hele familien kan sidde og nyde varmen fra køkkenets brændeovn og udsigten over marker og Det Fynske Øhav fra de store vinduer.

Spisekøkken med brændeovn, opvaskemaskine og udsigt over marker og hav. Trappen fører op til hemsen, hvor to kan sove.

Stuen er indrettet om en åben pejs i midten, og her kan både store og små hygge sig foran fjernsynet, ved arbejdspladsen (med internet) eller på legetæppet. Stuen vender mod haven til den ene side og den smukke kyst til den anden – en drøm for enhver connaisseur.

 

Stuen er indrettet om den åbne pejs – tv-hygge, arbejdsplads og legetæppe.

Stuen set fra den anden side af pejsen, hvor det gamle skib markerer, at vi er tæt på havet.

Sovepladser

Huset har tre soveværelser og en hems over køkkenet (se billedet ovenfor af køkkenet).

Det ene soveværelse.

 

Det andet soveværelse.

I alle soveværelser og på hemsen er der plads til to personer – i alt otte personer. Hemsen egner sig godt til familiens unge (eller dem, der liggende vil nyde udsigten over marken/havet og eftervarmen fra køkkenets brændeovn), mens det ene soveværelse med køjeseng, fodboldbord og fjernsyn er velegnet til de små.

Børneværelse med fodboldbord, køjeseng og tv.

Børneværelset set fra den anden side.

I børneværelset er der evt. plads til en ekstra opredning.

Badeværelser

Huset har 2 badeværelser.

Grunden

I baghaven vokser to æbletræer, hvorimellem en hængekøje er monteret, så man kan ligge og nyde udsigten over det smukke fynske øhav – med Drejø og Hjortø i horisonten.

Ahh – en god krimi og så ren nydelse.

I haven vokser også krydderurter, brombær, hyldeblomster og smukke, pinke bonderoser.

Krydderurter.

Dele af haven er omlagt til to overdækkede terrasser, så man enten kan sidde omgivet af roser og nyde havudsigten og markerne eller sidde under vindrueklaserne og spise aftensmad, som er tilberedt på husets grill. Bliver det lidt køligt, kan man tænde op i bålskålen ved siden af figentræet eller hente brænde med ind og tage en Ærø-øl foran pejsen i stuen eller ved brændeovnen i køkkenet.

Kig gennem figentræet til den overdækkede rosenterrasse.

Leg for små og store

I haven står et fodboldmål, og et lille træhus er for de små monteret det store æbletræ. På terrassen foran huset er malet skaktern på fliserne – officererne er bygget af store træstykker, mens bønderne er sorte og hvide sten fundet på stranden kun 100 meter fra huset.

Skak for store og små foran huset med kig til petanquebanen og havet.

Er familien ikke i skakhumør, kan I måske samles om et spil petanque på den nyligt anlagt petanquebane, der ligger foran huset med udsigt over marker og Det Fynske Øhav i baggrunden.

Petanque til happyhour-tid.

Faciliteter

 • Vaskemaskine
 • Tørretumbler
 • Opvaskemaskine
 • Internet
 • Fjernsyn (med 8 kanaler) og dvd-afspiller
 • Strygebræt og -jern
 • Petanquebane

4 thoughts on “Om huset

 1. hej er huset ledig i uge 30 og må man have husdyr med ? Vier 7 voksne + 1-2 hunde , men ordentlige og påpasselige

  • Hej Liselotte
   Tak for din forespørgsel og interesse. Du må gerne være sød at ringe og spørge Tina. Hendes mailadresse og nummer står under kontakt.
   Dbh

 2. Hej.
  Dejlige sted I her. Jeg har et forsørgelse for uge 40 – 2014.
  Vi er seks lystfisker som tænke måske til tage til Ærø næste år. Hvordan er huset opvarmet? Er der slutrengøring med i prisen og er El med i prisen. Tak på forhånd. MVH Philip Woodgate.
  PS: Vi er alle over de 40

  • Hej Philip
   Tak for din interesse og forespørgsel. Du må gerne være sød at ringe til Tina og spørge.
   Dbh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *