Beliggenhed

Huset ligger kun ca. 200 meter fra havet og en dejlig lille uforstyrret stenstrand. Her er der rig mulighed for at bade i det lave vand eller påføre sig waders og fiske efter de skønneste havørreder. Kun halvanden kilometer derfra ligger Ærø Sæberiet og en kilometer væk ligger det historiske Søbygård med græsende får og heste omkring.

Søby – den nærmeste by

Søby, som ligger tættest på huset kun 4 km derfra, er Ærøs tredje største by (med kun 538 indbyggere), og her kan du erhverve dig det lækreste brød fra Finns Bageri eller dagligvarer fra Ærø Brugs, som har åbent alle ugens dage. I XL Byg på havnen kan du købe alle praktiske nødvendigheder – men da det jo er en ø, er det ikke kun brædder, skuer og maskiner, der forhandles, men alt fra waders, varme undertrøjer, elpærer, diverse småting og -sager etc.

Ærø Golfbane

Ærø Golfbane, der har en af landets smukkeste placeringer med 200 grader havudsigt, ligger kun 9 km fra huset. Ærøskøbing, som er Ærøs anden største by, ligger 12 km væk, mens Marstal som den største by ligger ca. 20 km fra grunden.

Ærøskøbing

I den hyggelige gamle by Ærøskøbing ligger flere små butikker, restauranter og hyggelige seværdigheder, og så ligger der en Netto. Marstal, som også bærer den ærøske charme, byder ligeledes på flere seværdigheder, spisesteder og en stor SuperBrugs med slagter.

Overalt på øen er der om sommeren, i efterårsferien, påsken og i andre besøgte ferieuger en del arrangementer, som er værd at holde øje med. Fx har Ærøskøbing flere år i træk huset Verdens Mindste Cirkus, hvor shetlandsponyer og hunde er manegens ‘farlige’ dyr.

Læs meget mere om de enkelte seværdigheder og oplevelser under:

Golfentusiaster

Sejlere

Naturelskere

Romantikere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *