For golfentusiaster

Udsigten fra banen. Der er 200 graders havudsigt på Ærø Golfbane.

Ærøs eneste golfbane ligger ca. 15 minutter fra huset i Skelhave. Golfbanen ligger som en af Danmarks smukkeste baner med havet på begge sider, 200 grader rundt. GOLFmagasinet har sammenlignet banen med selveste Pebble Beach (den legendariske californiske bane) for dens yderst unikke beliggenhed med hav til begge sider og fyret, Skjoldnæs Fyr, smukt tonende op ved siden af klubhuset, som er den gamle fyrpasser-bolig.

Den smukke Ærø Golfbane.

Rundt på banen er der plantet små landskabsrum mellem digerne, og skrænter mod stenstrand ned til Østersøen gør, at man let kan risikere at måtte droppe bold, hvis man slicer bolden. Også vinden stiller udfordringer til golferen, da man fra fx 4. hul, par 4, løber mod sydøst, hvorfra den drilske ærøvind ofte kommer fra.

Ærø Golf Klub har både en 18-hullers-bane, par 72, og en 9-hullers Pay & Play, par 28. Om sommeren er der golflejer for de små – hver dag i 1-2 uger kan familiens små hoveder gå til undervisning om formiddagen.

Info om golfbanen

18 huller, par 72

  • Herretee: 5,735 m
  • Dametee: 4,780 m
  • Greenfee: 300 kr.
  • Sammen med medlem: 150 kr.

9-hullers pay & play, par 28

  • Greenfee: 150 kr. for en hel dag, inklusive udstyr og gratis træningsbolde.

For spørgsmål om Ærø-golf, klik ind på: Ærø Golf Klub.

På hjemmesiden kan du også følge med i åbningstider i vinterhalvåret.

En oplevelse værd. Danmarks smukkest beliggende golfbane.

One thought on “For golfentusiaster

  1. Jeg har haft fornøjelsen af at spille på banen, og det var absolut en oplevelse og en anbefaling værd. Der er så smukt, at det ikke kun handler om golf, men også bliver en natur- og velværeoplevelse. Både 18-hullers-banen og 9-hullers-pay & play fungerer rigtig godt, ligesom klubhuset er charmerende. Vi havde nogle dejlige dage på golfbanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *